• Digital affärsnytta för chefer, ledning och styrelse

Digitalisering, digital kommunikation och sociala medier måste inte vara komplicerat. Vi gör det enkelt – och du får koll på läget.

På våra workshops och föreläsningar för chefer, ledningsgrupper och styrelser kopplar vi ihop modern marknadsföring med affärsstrategi och verksamhetsnytta. Allt du behöver för att upptäcka nya möjligheter och fatta kloka beslut inför framtiden.

Varumärket
– från A till Ö

Vad är skillnaden mellan en logotyp och ett varumärke, och hur hänger varumärket ihop med rekrytering, ledarskap och affärsutveckling? Här får du svar på alla frågor du aldrig vågat ställa.

Digitalisering, affärsutveckling
& marknadsföring

Hur påverkar digitaliseringen er affär och hur kan ni dra nytta av digital kommunikation? Här pratar vi om allt från skrivmaskiner och digital affärsutveckling till Facebook och Snapchat.

Varumärket, visionen
och positioneringen

Vad vill ni vara imorgon?
Positionering är konsten att ta sig från en position till en annan för att konkurrera, rekrytera medarbetare och attrahera kunder på ett smartare sätt.

guidebok_150

Sociala medier
för ledare och chefer

Hur kan du dra nytta av sociala medier i din roll som chef och ledare? Vad behöver du veta för att fatta rätt beslut? Vi rätar ut dina frågetecken och ger många goda råd på vägen.

Digitala kanaler och företagsledningens roll

Om hur digitala kanaler förändrar företagsledningens roll, varför en modern marknadsavdelning inte kan fungera som förr, och varför HR och kundtjänst är viktigare än någonsin.

Affärsmässigt know-how
i sociala medier

För chefer och ledare som vill använda sociala medier för att omvärldsbevaka, nätverka, påverka, debattera och vara företagets ansikte utåt. Bli affärsmässigt nätsmart till nytta för företaget!

För mer information & bokning
Kontakta oss här eller på 031-708 99 25.

Nyheter

Ja tack, skicka mig information om Kreafons kommande utbildningar och andra nyheter.

Kontakta mig!