• Digital kommunikation
    & marknadsföring

Digital kommunikationsförmåga blir en allt viktigare konkurrensfaktor, och idag är det inte bara utbildade kommunikatörer som behöver kunna uttrycka sig i sociala medier. Dags att att få ännu bättre fart på er kommunikation och marknadsföring? Då har du kommit rätt!

Dra nytta av sociala medier
Hur får man fler följare i sociala medier? Vad krävs för att lyckas med content marketing? Hur maximerar man effekten av sin marknadsföring i digitala kanaler?

Alla slags företag och organisationer kan dra nytta av sociala medier!

Vi hjälper er att hitta era bästa kanaler. 2009 gav vi ut den första boken på svenska om sociala medier, och sedan dess har vi lotsat åtskilliga företag och organisationer på rätt väg i sociala medier.

Möjligheterna är många!
Större spridning av era nyheter, fler kunder, nya medarbetare? Hos oss får du hjälp med allt från kanalstrategier och innehållsstrategier till handfasta råd om hur du ökar räckvidden på Facebook, får fart på Linkedin-sidan och ökar antalet följare på Instagram och Twitter.

Våra uppdragsgivare är små och stora företag och organisationer inom t.ex upplevelseindustrin, vård & omsorg, byggsektorn, teknik, miljö och stadsutveckling.

Alla kan (ännu bättre!)
När vi arbetar fram strategier arbetar vi i workshops tillsammans med er ledning, marknadsavdelning eller kommunikationsavdelning.

Vi håller också utbildningar för andra medarbetare som på ett eller annat vis berörs av företagets digitala kommunikation.

Till exempel har vi coachat säljare, inspirerat HR, peppat kommunikatörer och försett chefer med kunskaper om digital kommunikation till nytta i det dagliga arbete.

6 sätt att anlita Kreafon

Anlita oss som strateg och workshopledare i strategiarbeten.

Hyr in oss som utbildare när hela teamet behöver en skjuts framåt.

Gå en kurs om varumärke eller digital kommunikation.

Beställ en rekond av era sociala medier.

Få inspiration och nya kunskaper via Kreafons böcker.

Gå en onlinekurs.

Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er bäst. Du når oss på 031-708 99 25 eller via kontaktformuläret. Välkommen!

Nyheter

Ja tack, skicka mig information om Kreafons kommande utbildningar och andra nyheter.

Kontakta mig!