• Så funkar det att boka kurs och handla i vår butik

Här hittar du information och villkor om Kreafons öppna föreläsningar, kurser och utbildningar. Längst ner på sidan finns information om hur det fungerar att handla i vår butik. Tack för din beställning!

Bra att veta om våra kurser

Sista anmälningsdatum
Det finns inget sista anmälningsdatum, om det inte tydligt framgår i kursinformationen. Vår rekommendation är dock att du anmäler dig så tidigt som möjligt för att försäkra dig om en plats. Många kurser återkommer terminen eller året därpå, men det är inget vi kan garantera.

Avbokningsvillkor
Du kan avboka din plats senast 2 månader före kursstart och då betalar du ingenting för din kursplats. Därefter är din anmälan bindande, men kan överlåtas till annan person om du får förhinder.

Fakturering
Kursen faktureras efter avslutad kurs.

Inställd kurs
Om vi av någon anledning tvingas ställa in en kurs meddelar vi detta så snart vi har möjlighet och självklart betalar du inget för din kursplats.

Rådgivning inkluderas i kurspriset
I våra tvådagarskurser inkluderas 1 timmes enskild rådgivning. Denna sker via telefon eller på plats hos Kreafon inom en månad efter avslutad utbildning.

Välkommen!

Bra att veta när du handlar i Kreafonbutiken

Följande information gäller för böcker, onlinekurser med mera som du köper eller har köpt i kreafonbutiken.se. Om du har köpt en produkt via en återförsäljare så vänd dig istället direkt till dem.

Pris & frakt
Priser anges exklusive moms. Frakt ingår alltid. För böcker är momssatsen 6% och för övriga produkter är momssatsen 25%.

Betalning
I Kreafonbutiken har du möjlighet att betala med kort. Din betalning sker med säker kryptering och inga extra avgifter tillkommer.

Normalt sett går det inte att betala mot faktura, men arbetar du inom en offentlig verksamhet och saknar betalkort kontakta oss på butik@kreafon.se så hjälper vi dig med en manuell faktura istället. Ange vad du önskar beställa och skicka med fakturaadress, leveransadress och eventuella referenser som ska stå med på fakturan. En fakturaavgift på 35 kr + moms tillkommer.

Många av Kreafons produkter finns hos våra återförsäljare, t.ex Bokus och AdLibris, och de kan ha fler betalningsalternativt än Kreafonbutiken.

Köp & leverans
Du får en orderbekräftelse inom 24 timmar och kan avbryta köpet fram till dess att varan är skickad. Beställda varor skickas med B-post inom tre arbetsdagar (om inte annat anges). För workshopkit och kortlekar är leveranstiden ca 10 arbetsdagar. Har du köpt en onlinekurs får du kurslänk och inloggningsuppgifter inom 3 arbetsdagar.

Ångerrätt och reklamation
Du har 14 dagars full returrätt på oanvända produkter i nyskick från det att du har mottagit din leverans. Har produkterna använts, så står du för värdeminskningen. Skulle något vara skadat bör du kontakta butik@kreafon.se snarast. En vara kan reklameras om den har fabrikationsfel eller på annat sätt är defekt. Genom att klicka på ”Bekräfta beställning” när du genomför ditt köp accepterar du att köpet innebär ett betalningsansvar.

Onlinekurser
För att gå en onlinekurs behöver du ha tillgång till en dator, smartphone eller surfplatta med internetuppkoppling. Vi rekommenderar 2 mbit, men lägre kan också fungera. Prova gärna något av våra smakprovsavsnitt för att se om ditt internet orkar.

Skydd av personuppgifter
När du handlar hos Kreafonbutiken.se godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter för att ge dig en god service. Vi försäkrar att vi inte kommer sälja eller överlåta några personuppgifter.

 

Tack för att du handlar i Kreafonbutiken!

Tävlingsvillkor

Ibland anordnas tävlingar i Kreafons sociala medier. Då gäller följande generella regler: En jury från Kreafon utser vinnaren och bidragen bedöms efter motiverat behov och kreativitet. Juryns beslut går inte att överklaga.

Du som tävlar måste ha fyllt 18 år. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren. Vinnaren kontaktas via den kanal där tävlingen har ägt rum och på kreafonbloggen.se senast en vecka efter sista tävlingsdatum.

Nyheter

Ja tack, skicka mig information om Kreafons kommande utbildningar och andra nyheter.

Kontakta mig!