Vi jobbar med strategisk kommunikation, varumärkesutveckling och digital kommunikation – mitt emellan managementkonsulter och traditionella kommunikationsbyråer. Känner du dig också hemma i detta mellanrum? Då har du hittat rätt!

Konsulter sökes

Vi är alltid intresserade av att få kontakt med drivna och nytänkande konsulter, projektledare, processledare, föreläsare och specialister inom t.ex:

  • Varumärkesutveckling
  • Arbetsgivarvarumärke/Employer branding
  • Digitalisering och digital kommunikation
  • Sociala medier

Vi samarbetar även med kreatörer och innehållsproducenter inom olika områden. Just nu är vi särskilt intresserade av att få kontakt med:

  • Skribent/copy (För texter på engelska, och även kunna översätta svenska texter till engelska)

Vi vill att du har f-skattsedel, och det är ett plus om du finns i Göteborg med omnejd. Välkommen att kontakta oss på konsult@kreafon.se. Bifoga CV och personligt brev, så återkommer vi till dig när vi behöver din kompetens.

Söker du anställning?

Just nu planerar vi inga nyrekryteringar, men hör gärna av dig med CV och personligt brev till oss på jobb@kreafon.se ändå. Vi sparar dina kontaktuppgifter och hör av oss om/när vi får behov av din kompetens.

Praktik?

På grund av hög arbetsbelastning har vi inte möjlighet att handleda och ta emot praktikanter det kommande halvåret. Välkommen att kika in här längre fram och se om läget har förändrats! :)

Nyheter

Ja tack, skicka mig information om Kreafons kommande utbildningar och andra nyheter.

Kontakta mig!