Lena Leigert

 

Lena Leigert (fd Carlsson) författar och föreläser om nya sätt att marknadsföra och kommunicera. Lena är dessutom en av Sveriges mest anlitade föreläsare inom sociala medier.

Lena är utbildad på RMI Berghs, Göteborgs universitet och Högskolan i Halmstad, och har arbetat med marknadsföring och kommunikation i snart tjugo år. Hon startade första företaget vid 22 års ålder och grundade Kreafon 2001.

I slutet av nittiotalet deltog Lena i arbetet bakom sajten som 99% av Sveriges befolkning känner till idag – Blocket.se. Hon formgav logotypen och originaldesignen som till stor del används fortfarande. 2012 kläckte hon idén till appen Ordjakten, som hamnade på topp 3 mest nedladdade appar. Entreprenörskap och affärsutveckling är ett stort intresse och Lena har varit medlem i sverigejuryn för Venture Cup.

Tre år i rad har Cision utsett Lena till en av Sveriges mest inflytelserika PR-konsulter i digitala medier. Hennes böcker har toppat Bokus försäljningslistor och nominerats till Årets Marknadsföringsbok av Sveriges Marknadsförbund.

 

lena_300x300

 

 

Lena arbetar som strateg och rådgivare på uppdrag av företag och offentliga verksamheter. Som föreläsare uppskattas Lena för sitt jordnära sätt och sina specialistkunskaper inom PR, varumärke och sociala medier. Områden som ligger henne varmt om hjärtat är nytänkande marknadsföring och kommunikativa utmaningar inom offentlig sektor.

Tel: 031-708 99 25
Twitter: @LenaLeigert
E-post: lena@kreafon.se

Nyheter

Ja tack, skicka mig information om Kreafons kommande utbildningar och andra nyheter.

Kontakta mig!