• Varumärke & strategisk kommunikation

Attrahera kunder, besökare och kompetenta medarbetare? Stärka vi-känslan eller slipa konkurrensstrategin? Vi hjälper dig att stärka varumärket, oavsett anledning! Våra uppdragsgivare är företag och offentliga verksamheter, arbetsgivare och platser.

Bli er bästa version
Under de senaste 15 åren har vi utvecklat metoder och verktyg som gör skillnad i praktiken. Strategiskt varumärkesarbete handlar inte om att ”hitta på en slogan”. Det handlar om att hitta och utveckla sina styrkor.

Vi ser varumärket som ert löfte till omvärlden. Omgivningens förväntningar på er. Och hur väl ni lyckas kommunicera och leverera enligt förväntan.

Vårt mål är att bidra till att ni blir er bästa version någonsin.

matning_150

Rätt strategier
Beroende på situation arbetar vi med olika delar av verksamheten:

Ett varumärkesarbete kan innebära att ni vill utveckla befintliga konkurrensstrategier (Styrelse & Ledning), stärka vi-känslan (HR & Kommunikation), hitta nya kundgrupper (Marknad), öka medarbetarnas engagemang (HR) eller öka kännedomen (Kommunikation).

Var ni står idag, och vart vill ni? Är ni osäkra tar vi reda på det tillsammans!

Starkare varumärke på riktigt
Vår arbetsmetod baseras på workshops där vi anpassar våra verktyg till era behov.

Med erfarenhet från de flesta branscher arbetar vi med allt från ägarledda företag och idéburna verksamheter till börsnoterade bolag och stora organisationer inom offentlig sektor.

Sist men inte minst – strategier är till för att genomföras! Därför har vi också en mängd metoder för implementering och aktivering.

6 sätt att anlita Kreafon

Nulägesanalys
– var står vi idag?

Mätning & utvärdering
– hur starkt är vårt varumärke?

Som processledare och strateg
– varumärkesplattform.

Konkurrensstrategier & positioneringsarbeten.

Implementering, aktivering
& kommunikationsstrategier.

Öppna kurser om varumärkesutveckling.

Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er bäst. Du når oss på 031-708 99 25 eller via kontaktformuläret. Välkommen!

Nyheter

Ja tack, skicka mig information om Kreafons kommande utbildningar och andra nyheter.

Kontakta mig!