• Att leda inför framtiden - tänk varumärke, kommunikation och digitalt.

Varumärke, kommunikation och digitalt är tre konkurrensfaktorer som blir allt viktigare. Det är inte alltid lätt att hänga med i allt nytt, men man måste inte krångla till det i onödan. Vi servar er med strategitänk kring varumärket och uppdaterar era kommunikationsstrategier, så att ni får ännu bättre fart på affären.

matning_150

Affärsstrategin & varumärket
En kompetent varumärkesplattform är den bästa kompassen för affärsutveckling och attraktionskraft gentemot kunder, investerare, partners och medarbetare.

Tillsammans med er låter vi varumärkesplattformen bli en direkt följd av affärsstrategin – och ett oumbärligt verktyg för att leda verksamheten framåt.

Strategisk kommunikation
Att omsätta affärsmålen till kompetenta kommunikation är en bra affär på både kort och lång sikt.

Vi har lång erfarenhet av att ta fram kommunikationsstrategier för att till exempel effektivisera sälj och marknadsföring, stärka varumärket internt, ändra ett oförtjänt dåligt rykte eller bli mer digitala.

Digitalt
Världen blir allt mer digital och som ledare har du stor nytta av att känna till mekanismerna bakom digital kommunikation.

Vi visar hur de digitala kanalerna påverkar er affär och verksamhet, och ger dig användbara verktyg som hjälper dig att fatta rätt beslut. På så sätt kan ni dra nytta av ”allt det nya” istället för att halka efter.

6 sätt att anlita Kreafon

Som strateg och workshopledare i strategiarbeten.

Som utbildare när hela teamet behöver en skjuts framåt.

Som rådgivare och coach one to one.

boktips

Få inspiration och nya kunskaper via Kreafons böcker.

kurs_vit

Gå en kurs om varumärke eller digital kommunikation.

strategi_vit

Beställ en rekond av era sociala medier.

Kontakta oss så hittar vi en lösning som passar er bäst. Du når oss 031-708 99 25 eller via kontaktformuläret. Bland våra kunder finns allt från ägarledda företag till offentliga verksamheter och börsnoterade bolag inom en rad branscher. Välkomna ni också!

kunder

Nyheter

Ja tack, skicka mig information om Kreafons kommande utbildningar och andra nyheter.

Kontakta mig!