• Starkare varumärke och smartare kommunikation i en digital värld.

Kreafon är ett specialistföretag med fokus på strategier för varumärket, sociala medier och digital kommunikation. Sedan 2001 har vi stärkt kommunikationsförmågan hos både företag och offentliga verksamheter inom en rad branscher och områden.

smart_digital_kommunikation

 

Vi hjälper våra kunder att stärka sitt varumärke och få ut mesta möjliga nytta av varje kommunikationsinsats med hjälp av rätt strategier, kunskaper och metoder.

Därför erbjuder vi allt från strategistöd och processledning till företagsintern utbildning, öppna kurser och böcker.

Kreafons kontor ligger i Göteborg. Här håller vi de flesta av våra öppna utbildningar. Företagsinterna föreläsningar, workshops och utbildningar håller vi runt om i hela Sverige.

Vår historia

2001 – Kreafon startas av Lena Leigert och är en fullservicebyrå inom tryckt och digital kommunikation. Första kontoret ligger i Fredriksdal och flyttar sedan till Kyrkogatan i centrala Göteborg.

2005 – Vi utvecklar en egen metod för varumärkesutveckling – TrädetTM. Successivt utvecklas Kreafon till en strategisk kommunikationsbyrå.

2008 – Kreafon blir ett av Sveriges första företag som arbetar professionellt med sociala medier.

Kreafonbloggen startas och blir en av Sveriges största företagsbloggar i sin genre.

Företags nyfikenhet inför sociala medier bemöter vi med frukostseminarier. Det blir startskottet för Kreafons kursverksamhet.

2009 – Kreafon ger ut den första boken om sociala medier och marknadsföring i Sverige. Boken blir snabbt en bestseller.

2016 – Kreafon flyttar till Norra Ågatan. Konsultverksamhet, förlag och kursverksamhet med fokus på strategier för varumärket och digital kommunikation.

2019 – Vi fortsätter att utveckla våra kunders varumärken och kommunikation! Bland annat genom bättre digital kommunikation för kundservice, rekrytering och marknadsföring.

kundlogos_hemsidan_161116

Nyheter

Ja tack, skicka mig information om Kreafons kommande utbildningar och andra nyheter.

Kontakta mig!