• Kurser & företagsutbildning

Kreafon erbjuder kurser och företagsutbildning med fokus på digital kommunikation och marknadsföring, med avstamp i aktuell forskning och beprövad erfarenhet. Buzzwords och skåpmat är inte vår melodi. Istället vill vi ge dig nya insikter som du kan använda redan dagen efter kursen. Alla våra kurser kan bokas som företagsutbildning (se nedan).

Aktuellt kursprogram

Göteborg

13

februari 2020
fullbokad
9.500 kr 

Skapa innehåll för Linkedin

Stärka arbetsgivarvarumärket, rekrytera, nå ut med företagsnyheter… Det finns många goda anledningar att vara på Linkedin! Efter denna kurs blir er linkedinsida ännu mer givande, och du kan använda Linkedin på bästa sätt med hänsyn till ert syfte.

Göteborg

28

februari 2020
fullbokad
4.850 kr 

Medborgarservice i digitala kanaler

Denna kurs vänder sig till alla som arbetar med invånardialoger i digitala kanaler. När röstläge och kroppsspråk saknas är risken för missförstånd stor. Ett tydligt språk blir extra viktigt, men också att inte uppfattas som en robot. Under en intensiv halvdag pratar vi om allt från skrattande smileys till smarta knep för att bemöta beska kommentarer.

Göteborg

12

mars 2020
9.500 kr 

Arbetsgivarvarumärket i sociala medier

Undvik dyra felrekryteringar och personalbrist. Sociala medier kan användas för att attrahera rätt personer och öka antalet ansökningar. Då blir rekryteringsarbetet blir både bättre och mer kostnadseffektivt. Men hur når man de engagerade talangerna? Och vilka digitala kanaler lämpar sig bäst för ert arbetsgivarvarumärke? Här är kursen som visar vägen!

Göteborg

20

mars 2020
9.500 kr 

Kundservice i digitala kanaler

Att möta en kund i digitala kanaler är en konst! Risken för missförstånd är stor i mail, chattar och sociala medier där röstläge och kroppsspråk saknas. Och vad svarar man egentligen på beska kommentarer och kräkande smileys? Denna kurs vänder sig till alla som arbetar professionellt med digital kundkontakt och vill bli tryggare i sitt bemötande.

Företagsutbildning på plats hos er

specialitetStärk hela teamet med uppdaterade kunskaper och gemensamt synsätt!

forelasning_150Vi utbildar Ledning, Sälj, Kundservice, Kommunikation, HR och Marknad.

onetooneVälj kurs ovan eller ett skräddarsytt alternativ. Kontakta 031-708 99 25 eller info@kreafon.se för offert.

Nyheter

Ja tack, skicka mig information om Kreafons kommande utbildningar och andra nyheter.

Kontakta mig!